lördag 19 januari 2013

Storshoppat

Ja det kan man väl kanske säga. Idag var jag iväg och beställde en soffa, ett matbord+stolar (att ha i vardagsrummet). Blir bra när man får lite främmande och har kalas. Har så litet kök. Där får det inte plats mer än 6 personer annars blir det för trångt. Soffan kommer om 6 veckor och det andra om 3 veckor. Längtar faktiskt. Nästa stora att köpa är en säng. Ja egentligen borde jag väl ha köpt den innan matbordet ;) Men det får bli till efter sommaren.

lördag 12 januari 2013

Städa

Finns det något tråkigare än att städa? Inte för mig. Har nog aldrig gillat det. I mitt rum när jag var liten var det oftast kaos. Verkar som om det går i arv ;) Isabelle är inte heller mycket för att hålla ordning på saker och ting. Men idag ska jag gå lös på hennes rum :D Hon ska iväg med en klasskompis till ett lekland så då passar jag på. Ja jag har fått tillåtelse att kasta det jag vill :) Egentligen borde jag lägga mig i soffan med en bra bok eller se en film. men det är jag för rastlös för.

söndag 6 januari 2013

Nu är glad julen slut slut slut...

...julegranen kastas ut! Japp idag åkte julen ut i vårt hus. Det kändes skönt. Lika mycket som jag tycker om att ta fram alla julsaker lika skönt är det när man får plocka undan det. Nu ska våren in i mitt hus :)

onsdag 2 januari 2013

Årets första jobbdag

Idag var det dags att återgå till jobbet efter 11 dagar ledigt. Det var lite segt imorse när klockan ringde. Men när vi kommit upp och iväg gick dagen ganska fort. Hade jag fått önskat skulle jag ha varit ledig den här veckan med ;) Nu går vi mot ljusare tider och det känns skönt :)

tisdag 1 januari 2013

2013

Nytt år med nya möjligheter och säkert en och en annan utmaning. Tänkte nog försöka bli lite bättre på att blogga. Nyåret firades med min allra bästa och käraste kompis. Det var 15 år sen sist. Anledningen är att hon sen lika många år tillbaka bor i Schweiz. Detta året hade hon valt att komma till Sverige och fira jul och nyår med sin mamma och bror. Nu börjar det bli dags att gå upp. Klockan är 10.26. Imorgon ska det jobbas igen.