fredag 25 mars 2011

Pizzatime

Nu så kan helgen officiellt börja hos oss :)
Jag har varit och hämtat pizza till oss som vi snart ska äta. Ska bara ropa in Isabelle först. Hon ville leka en stund med kompisarna.
Sen blir det fredagsgott och Let´s dance final :)

lördag 19 mars 2011

Vattenläcka

Ja det kan man nog lugnt påstå att Isabelle hade häromdagen i sina nya stövlar. Köpte för tre veckor sedan ett par fodrade gummistövlar för att ha nu då snön smälter.
I tisdags eller om det var i onsdags så upptäckte jag en lång reva bak på ena stöveln. Det hade sipprat in ganska så mycket vatten kan man säga. Stöveln var inte ens torr i morse. Vi åkte in till stan och bytte dom idag. Så nu hoppas jag att det här paret får vara helt.

torsdag 17 mars 2011

Stolt mamma...

...är jag idag!
På skolan har det varit danstävling för F-5 (12 klasser sammanlagt). Alla klasser hade fått välja ut ett bidrag från klassen annars skulle det bli alldeles för många. Det blev 8 bidrag som tävlade.
Min Isabelle hade vunnit uttagningen i deras klass förr veckan. Idag kom hon 2:a! Så stolt över henne. Hon dansade till "Something in your eyes" med Jenny Silver.

onsdag 16 mars 2011

Kallt!

Brr det har blivit kallt inne. Elementen är avstängda. Jag hoppas det beror på nåt fel vid strömavbrottet tidigare idag och inte att Svenska Bostäder redan stängt av dom. Vi är bara i mitten av mars och ute råder minusgrader på kvällarna/nätterna.
Imorgon när jag vaknar tänker jag ringa ner och höra hur det ligger till.
Det var en pina att duscha ikväll kan jag säga.
Nu ska jag ner under täcket med mycket kläder på.

God natt!


Lånad bild.

Tv-krock...

...blir det hos mig om en kvart. På tv 4 visas Blue Bloods som började förra veckan och på kanal 5 börjar Grey´s Anatomy ikväll. Och jag vill se båda! Vilket ska jag välja? Ja vilket i-landsproblem jag fick :D
Det blir till att zappa då :D
Nu ska jag dock se klart Sveriges mästerkock.

Trevlig lördag

Vi hade en intensiv men mycket trevlig lördag.
Vi började med att sticka iväg till Farsta C för inhandla lite på Panduro. Sedan bar det iväg till Sandra med familj för att fira minstingen Melvin som fyllt 5 år och skulle ha kalas.
Isabelle och jag hade köpt Lego herofactory, råttfällanspel och målarsak med Musses klubbhus.
Min syster hade gjort en så god och stor smörgåstårta. Hon är grym på det. Sandra hade bakat kakor och pajer.
Vi hade en superbra em/kväll där. Men sen var det dags för att ge sig av hemåt för att hinna se melodifestivalen. Den såg vi hemma hos vår trevliga granne L med barn. Och som sagt helt ok låt som vann men hade hoppats på The Moniker. Hur det går för käre Eric återstår att se. Beror ju på vad dom andra länderna har för låtar.


Den god smörgåstårtan :)


Fina Kingston :)

Strömavbrott...

....hade vi idag vid lucnhtid. Som tur var hade mattanterna hunnit göra klart maten. Men dom fick det ju hektiskt sen när all disk skulle diskas då det inte fanns nån ström på över 1,5 timme.
Blev säkert en hel del för dom ;)

söndag 13 mars 2011

Slapparsöndag

Vi bara tar det lugnt här hemma. Isbelle går fortfarande i sitt nattlinne :) Inte gjort många knop alls. Isabelle har pysslat med nåt foliepyssel vi köpte på Panduro igår.
Jag har diskat,dammsugit och handlat.
På tal om Panduro, där skulle jag kunna spendera många timmar! Finns hur mycket kul som helst där. Jag köpte lite saker så vi kan göra egna inbjudningskort.

Lite pyssel.

lördag 12 mars 2011

Resultat melodifestivalen

Ja mina tre favoriter var dom som kom topp 3 men inte i den ordningen jag hade ;) Först hade jag velat ha Daniel och sen Eric och Danny.
Deras låtar var dom jag gillade så jag är nöjd.
Isabelle ja hon är jättenöjd att Eric vann :)
Fast det var ju ingen överraskning att han gjorde det. Redan när man fick höra att han skulle ställa upp förstod jag att han skulle vinna. Det kändes så eftersom förra året var ju så många så besvikna att han inte vann och att hans låt skulle ha klarat sig bättre än Annas. Det här skulle bli hans revansch och så blev det ju.
Nu håller vi tummarna för att övriga Europa charmas av "snyggingen" från Helsingborg ;)


Lånad bild

Melodifestivalen

Ikväll håller jag på Daniel (The Moniker) och Isabelle håller på Eric Saade.

 
 Lånad bild


  
 Lånad bild

fredag 11 mars 2011

Fredag!

Ja vad säg men det är ju så himla skönt när fredagen äntligen kommer :) Att sedan få sluta gör det ju inte sämre precis.
Tacos till middag, lite fredagsgott och Let´s dance.
Bästa dottern ligger nerbäddad i soffan och sover nu :)
Imorgon blir det kalas för att fira finaste Melvin som fyllt 5 år :)

Datorfri kväll

Ja det hade jag igår och det var skönt. För datorn stjäl så mycket tid. Så ibland är det skönt att bara strunta i att slå på den.
Isabelle var på fotbollsträning igår och när vi kom hem duschade hon och vi såg på "Halvåtta hos mig" sedan lade jag mig med henne när hon skulle sova och ja jag somnade jag med en stund :) När jag vaknade orkade jag inte slå på datorn. Tog mig en kopp te och såg lite på tv istället :)

söndag 6 mars 2011

Härlig helg!

Ja det vore dumt att klaga på helgen som varit.
Det varit sol och lite plusgrader. Ljuvligt :)
Var ju ledig i fredags och det var hur skönt som helst :)
Hade trevligt fikabesök. Bjöd både på kladdkaka och våfflor. Dessutom blev vi klippta, ja topparna :)

Igår lördag hade vi med fikabesök. Hur mysigt och trevligt som helst. Bakade en kardemummakaka.
Efter fikabesöket så var det kalasdags för Isabelle. Medans hon var på det så passade jag på att gå hem och laga lasange.
På kvällen sen tog vi fram lite gott och tittade på melodifestivalen..
Daniel gick vidare så jag är nöjd. Mindre nöjd blev Isabelle som hade hoppats på Jennie Silver.


Kardemummakakan


Köpte lite tulpaner också :)

Idag så  började vi morgonen med hembakta scones. Mmm så gott det var. Sedan tog vi det lite lugnt. Isabelle fick spela lite på datorn. En klasskompis till Isabelle ringde och frågade om dom skulle leka så hon gick över dit ett tag. Så jag passade på att plocka in den rena tvätten.
Snart så blir det lite middag, lasange från igår, och se på Bolibompa. Men först ska jag bara få ur henne ur badkaret ;) Vilket säger mig inte blir det lättaste :D

fredag 4 mars 2011

Ledig!

Idag har jag tagit ledigt. Skönt.
Det var inte tänkt från början men efter ha kollat upp "lägsta nivå" dagarna, hur många dom är kvar och när senast dom ska tas ut, så bestämde jag mig för att ta en sån.
Det är lugnt på jobbet så det var inga problem.
Får över lite trevligt besök idag så jag ska se till att röja av lite och kanske hinna med att baka något.